SZOLGÁLTATÁSOK

Fűrészárugyártás

 A feldolgozás méretpontos és kifogástalan minőségű termékeket eredményez; gerenda, palló, szarufa, szélezett- szélezetlen deszka, léc, stáfli formájában. 

Csomagolás gyártás

Többéves csomagolási tapasztalatunkat felhasználva a tervezés során törekszünk a legoptimálisabb megoldások kidolgozására. Célunk, hogy a termék értékcsökkenés nélkül, azaz sértetlenül érkezzen a vevőhöz.

Rönkfeldolgozás

A szolgáltatásunk célja, hogy a rönköket magas színvonalon, precíz módszerekkel dolgozzuk fel, így biztosítva a legjobb minőségű faanyagot az építőipar, bútoripar és egyéb fafeldolgozással kapcsolatos területek számára.

Ládagyártás

Nyárfából készült egyedi ládákat gyártunk. A nyárfa könnyű, mégis stabil és strapabíró anyagként ideális választás a ládagyártáshoz. A ládáinkat különböző méretekben és formákban kínáljuk, hogy megfeleljenek ügyfeleink egyedi igényeinek

Kerítésgyártás

Stabil fa kerítéselemeket és betekintésgátlókat kínálunk, melyeket nyárfából készítünk. A kerítéselemek 1-3 cm vastagságú lamellákból épülnek fel, biztosítva ezzel a tartósságot és az esztétikai megjelenést. Minden faelemet speciális fakonzerváló szerrel kezelünk, ami növeli az időjárásállóságot és védelmet nyújt a kártevők ellen.

Táblásítás

Ideálisak bútorok, építkezési anyagok, padlóburkolatok és egyéb faipari termékek gyártásához. Szolgáltatásunk magában foglalja az egyedi méretre vágást is, hogy ügyfeleink pontosan olyan faanyagokat kapjanak, amelyek megfelelnek projektjeik specifikációinak.

ISPM 15

Hőkezelési szabvány

 A zárlati károsítók fa csomagolóanyaggal történő terjedésének megakadályozására a FAO szabványt hozott létre ISPM 15 jelöléssel, mely szabályozza a fa csomagolóanyagok nemzetközi kereskedelmét.

 A szabvány a világ számos országában már bevezetésre került és alkalmazásának ellenőrzését megkövetelik a határon dolgozó hatósági szervektől.