CSOMAGOLÁS

Csomagolás gyártás

Több éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva a fa csomagolás gyártás területén, kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára. Célunk az, hogy termékeik sértetlenül és értékcsökkenés nélkül érkezzenek meg a vevőhöz.

Üzemünkben rendkívül rugalmasak vagyunk a méretkorlátokat illetően, így olyan ládákat, csúszótalpakat és egyutas raklapokat gyártunk, amelyek megfelelnek minden igénynek. Ládáinkat kizárólag hőkezelt fenyő fűrészárukból, OSB és rétegelt lemez alapanyagokból készítjük, és a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően kezeljük őket, beleértve az ISPM15 szabvány szerinti hőkezelést is.

Termékskálánk széleskörű, és minden igényt kielégít, legyen szó kis méretű ládákról vagy több méter hosszú ládákról, kis felületű rakodólapokról vagy extra méretű palettákról. Fa csomagolóanyagaink ideálisak gépipari berendezések, gépek, elektromos ipari berendezések, acélszerkezetek és bármilyen egyedi termék csomagolására.

Ládáink szerkezeti összeépítése kiváló minőségű szegezéssel vagy csavarozással történik, biztosítva a tartósságot és a stabilitást. Bízzon bennünk, hogy a fa csomagolóanyagaink segítségével biztonságosan és megbízhatóan védelmezi termékeit a szállítás során.

ISPM 15

Hőkezelési szabvány

 A zárlati károsítók fa csomagolóanyaggal történő terjedésének megakadályozására a FAO szabványt hozott létre ISPM 15 jelöléssel, mely szabályozza a fa csomagolóanyagok nemzetközi kereskedelmét.

 A szabvány a világ számos országában már bevezetésre került és alkalmazásának ellenőrzését megkövetelik a határon dolgozó hatósági szervektől.