RÖNK

Rönkfeldolgozás

 Szolgáltatásunk lényege a rönkök alapos és precíz feldolgozása, amely során kiemelten fontos számunkra a kiváló minőség és az optimális erősség elérése. A rönkök előkészítése és feldolgozása során korszerű technológiai eszközöket és szakértelmet alkalmazunk, hogy a faanyag megfeleljen az építőipar és bútoripar szigorú követelményeinek.

 Szolgáltatásunkkal az a célunk, hogy partnereinknek és ügyfeleinknek lehetővé tegyük a minőségi faanyagok könnyű hozzáférését, amelyek segítik projektjeik és termékeik magas színvonalú elkészítését. Az évtizedek óta szerzett tapasztalatunk és az elhivatott csapatunk garantálja, hogy mindig a legjobbat nyújtsuk az Ön számára a rönkfeldolgozás terén.

ISPM 15

Hőkezelési szabvány

 A zárlati károsítók fa csomagolóanyaggal történő terjedésének megakadályozására a FAO szabványt hozott létre ISPM 15 jelöléssel, mely szabályozza a fa csomagolóanyagok nemzetközi kereskedelmét.

 A szabvány a világ számos országában már bevezetésre került és alkalmazásának ellenőrzését megkövetelik a határon dolgozó hatósági szervektől.