FŰRÉSZÁRU

Fűrészárugyártás

Az Fűrészáru Gyártási Szolgáltatásunkkal kiváló minőségű fűrészárukat kínálunk ügyfeleinknek, legyen szó faipari cégekről, építőipari vállalkozásokról vagy otthoni barkácsolókról. Célunk az, hogy olyan fűrészárukat gyártsunk, amelyek megfelelnek az ügyfeleink specifikus igényeinek és elvárásainak.

  • Magas minőség: Az Fűrészáru Gyártási Szolgáltatásunk során csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel, és modern gyártási folyamatokat alkalmazunk, hogy biztosítsuk a termékeink tartósságát és megbízhatóságát.
  • Testre szabhatóság: Széles választékban kínálunk különböző fűrészárukat, méret, vastagság és fafajták tekintetében. Ügyfeleinknek lehetőségük van személyre szabni a megrendeléseiket, hogy a projektjükhez pontosan olyan fűrészárukat kapjanak, amelyekre szükségük van.
  • Rugalmas mennyiségek: Nem számít, hogy kis vagy nagy mennyiségben van szüksége fűrészáruakra, mi rugalmasan kezeljük a megrendeléseket, és gyorsan szállítjuk ki a termékeket.
  • Környezetbarát gyártás: Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt, és olyan gyártási folyamatokat alkalmazunk, amelyek minimalizálják a környezeti hatásokat.

  ISPM 15

  Hőkezelési szabvány

   A zárlati károsítók fa csomagolóanyaggal történő terjedésének megakadályozására a FAO szabványt hozott létre ISPM 15 jelöléssel, mely szabályozza a fa csomagolóanyagok nemzetközi kereskedelmét.

   A szabvány a világ számos országában már bevezetésre került és alkalmazásának ellenőrzését megkövetelik a határon dolgozó hatósági szervektől.